Gerecht voor 4-5 personen Haal het vlees 20 minuten op voorhand uit de koelkast. Verwarm intussen de oven voor tot 220°C. Kruid het vlees en schroei het onmiddellijk rondom dicht…
Lees meerRecepten
Aubergine alla parmigiana
Gerecht voor 4-personen Snijd de aubergines in de lengte in plakken van een ½ cm. Bestrooi de plakken aan beide kanten royaal met zout en laat ze in een vergiet…
Lees meerPasta met garnalen tomaatjes en spinazie
Gerecht voor 2-personen Snijd de tomaatjes door de helft en zet het water op voor de pasta. Snijd ook de knoflook in plakjes. Kook de pasta volgens de verpakking en…
Lees meerVis met mosterd roomsaus
Gerecht voor 4- personen Je kunt een stukje vis naar keuze gebruiken. Wij gebruiken hiervoor een vers Kabeljouwhaasje van de plaatselijke vishandel. We brengen de vis op smaak met zout…
Lees meerGegrilde kip met geroosterde kerriekrieltjes
Gegrilde kip met geroosterde kerriekrieltjes en spinaziesalade Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de kipfilets in gelijke stukken en sla ze iets platter. Meng de helft van de olie…
Lees meerItaliaans stoofpotje van rundvlees met rode wijn
Gerecht voor 4 personen Italiaans stoofpotje van rundvlees met rode wijn Zorg ervoor dat het vlees op kamertemperatuur is! Snij de sukadelappen in fijne blokjes van ongeveer 2 x 2…
Lees meerRomige risotto met courgette, bleekselderij, mozzarella en verse basilicum
Een typisch Italiaans rijstgerecht, maak je makkelijk in 45 minuten. Risotto is van zichzelf al romig en door de mozzarella er in de pan al doorheen te roeren, wordt het…
Lees meerGegrilde gemarineerde paprika met knoflook parmaham
Gegrilde gemarineerde paprika's met knoflook en Parmaham Leg de paprika's op een snijplank en snijd ze overlangs doormidden. Verwijder de zaadlijsten, zaadjes en steel en snijd het vruchtvlees in een…
Lees meer