Recepten

Traditionele Italiaanse pizza

 Pizza Napoli Het eerste Italiaanse pizzarestaurant, Antica Pizzeria Port'Alba, begon pizza's te bakken in 1738 toen het gerecht steeds populairder werd, vooral bij toeristen die Napels bezochten. Toen, in 1889,…

Lees meer

Wijngaardslakken met Knoflookboter

Recept voor 4 personen  Wijngaardslakken met Knoflookboter Wijngaardslakken met Knoflookboter, in bijna elk Frans restaurant zie je slakken in knoflookboter op het menu staan. Verras jouw gasten tijdens een etentje…

Lees meer

Picanha van de BBQ

Picanha van de BBQ Picanha, eigenlijk is het een staartstuk. Een van mijn favorieten samen met cote de Bouef altijd weer een feestje om te bereiden. Verwijder indien nog aanwezig…

Lees meer

Chocolade en wijn

CHOCOLADE & WIJN Een verrassend lekkere combinatie chocolade en wijn, zelf vind ik een gewone zoete wijn niet zo geweldig bij chocolade maar b.v. een Brachetto, licht mousserend of een…

Lees meer

Bitterballen de luxe gefrituurd

Een gezellige borrel met snacks en wijn, zelfs ben ik gek op bitterballen uiteraard gefrituurd en rundvlees.  Mijn voorkeur gaat uit naar een lekkere vette Chardonnay

Lees meer

Borrelplankje vlees

Gezellig samen genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes, een borrelplank met overheerlijke vleeswaren. Snel zelf op tafel gezet.. Thuis genieten tijdens je avondje Netflixen voor de buis…

Lees meer

Borrelplank kaas

Stel je eigen kaas of borrelplank samen, hier enkele kazen en bijgerechten voor een heerlijke borrelplank, Combineer met b.v. een Chutney en compote, zoals vijgencompote, perenchutney en appelstroop, honing of fruit…

Lees meer

Zoek je liever zelf een passende wijn? Gebruik dan onze handige tool!

Soort wijn
Welk land
Soort gerecht
Smaakprofiel
Sappige lamsbout met rozemarijn en knoflook
Traditionele Italiaanse pizza
Wijngaardslakken met Knoflookboter
Asperges à la hollandaise, het witte goud
Picanha van de BBQ
Chocolade en wijn
Bitterballen de luxe gefrituurd
Borrelplankje vlees
Borrelplank kaas
Zalm uit de oven met rozemarijn en honing

Tips of advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Heb je een feestje, diner of luxe barbecue? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte wijn. Neem daarvoor gerust contact met ons op voor tips of advies! Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

0499 725 080 Bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur

info@wijngeheimen.nl Altijd binnen 2 werkdagen een reactie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×